Fri inspirasjon

Fri inspirasjon

Her vil FriInspirasjon prosjekt bli presentert

St Martin

Livstegn i ny og nePosted by Henrik Yksnøy Mon, March 07, 2011 20:48:11

Etter 10 dagar på Antigua ilag med Sean på White Whisper og Jim frå Ammeteur, forlot vi English Harbour og stampuben vår Mad Mongose. På Antigua er det veldig mange super-yachts, og derfor er det også mange unge folk som jobbar som crew på desse båtane, og alle møtest på Mad Mongose på kveldane.

Vi segla til Nevis, der vi møtte båten Ilddåp, med Stian, Anders og Jan Olav ombord. Jan Olav vart med Fri Inspirasjon nokre dagar, og Anders og Jan Olav vart med ein lokal fiskar eit par dagar for å tjene til livets opphald. På Nevis havna Fri Frøydis under brygga, og vart fullstendigf ødelagt etter at ei bølge slo den opp under brygga. Heldigvis klarte motoren seg bra. Så det vart ein del svømming fram og tilbake frå båten, men no har vi kjøpt ny dinghy, Fri Frøydis 2.

Etter Nevis segla vi til St Martin, her vi ligg no. Her har vi i tillegg møtt Independence 3, og etter at Jan Olav gjekk tilbake til Ilddåp, har vi plukka på nytt mannskap, Signe frå Independence 3. Tilfeldigvis kom vi til St Martin medan Heineken Regatta 2011 pågjekk, vi var ikkje med på Regattaen, men det var også mykje liv på land.

I går var vi mellom anna på konsert med Wycleaf Jean.

I morga seglar vi mot den Dominikanske Republikk, omkring 300 nautiske mil herifrå.

  • Comments(0)//fri.caty.no/#post69