Fri inspirasjon

Fri inspirasjon

Her vil FriInspirasjon prosjekt bli presentert

Anders

Båten og mannskapetPosted by PR ansvarlig Mon, July 05, 2010 10:47:35

Anders (23)

Eg har vokse opp i vakre Volda omringa av fjell og fjordar. I oppveksten min har eg alltid vore med på fjellet, kanskje nokon gangar ikkje heilt frivillig, men det har blitt ein sjølvfølge at eg hører til rundt eller på fjell. Når det kjem til sjølivet strekk mi erfaring seg ikkje så veldig langt, og det er ikkje til å stikke under ein stol at eg er den absolutt minst erfarne sjømannen ombord. Slik som eg ser det, har eg ei fantastisk moglegheit til å lære meg segling på godt og på vondt i løpet av dei neste 11 månadane. Og eg lurer på om eg kanskje kan skryte på meg brattast læringskurve, sjølv om at mannskapet lærer nye ting kvar einaste dag!

Dei siste åra har eg oppholdt meg i hjarte av trøndelag, sjølvaste Trondheim. Her har eg studert ved Høgskulen i Sør-Trøndelag avdeling for lærar og tolkutdanning, og er eit av dei kulla som går den tradisjonelle allmennlærarutdanninga. Til no har eg fullført kun halve utdanninga og kjem til å reise tilbake til Trondheim etter turen for å fortsette studiene der.

Som yngstemann ombord i Fri Inspirasjon kan den hende at det blir forventa at deg skal verte den barnelige og tullet ombord, noko eg utan problem skal klare å innfri. Og om du undrar det korleis det er å vere relativt uerfaren når det kjem til segling på ein slik tur, kan du lese meir om det her.

Inn til vidare, skipo'hoi!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.